A 2016-os zsűri

Molnár B. Tamás a magyar gasztronómia miniszterelnöke, a Gault&Millau főszerkesztője.

Heiszler Olivér, a Tanti Michelin-csillagos séfje maga is nagy hangsúlyt fektet a jó minőségű kenyér saját kezű elkészítésére.Olivér számára rendkívül fontos, hogy az általa sütött kenyér kőmalomban őrölt magyar búzából készüljön.

Libor Mária makói gasztroblogger, a Limara Pékség blog szerkesztője. Körülbelül 10 éve a hobbija a kenyérsütés, amit 8 éve a blogján és a közben megjelent könyveiben népszerűsít.

Mogyorósi Gábor aki a Laci!Konyha! konyhafőnöke a 2011-es nyitás óta.Dolgozott a LouLou-ban, a Vörös és Fehérben, a Csalogány26-ban utána az Aranyszarvasban lett először konyhafőnök.

Uj Péter a 444.hu főszerkesztője.

Pesti István Michelin csillagos chef, jelenleg a Platán étterem konyháját vezeti.

Benkő Zoltán az Innio tulajdonosa

Mautner Zsófia szakács, gasztroblogger, műsorvezető. Blogja a Chili & Vanília.